|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Understanding wine chemistry / by Andrew L. Waterhouse, University of California, Department of Viticulture and Enology, Davis, CA, USA, Gavin L. Sacks, Cornell University, Department of Food Science, Ithaca, USA, David W. Jeffery, The University of Adelaide, Department of Wine and Food Science, SA, Australia.
|
|
Thông tin xuất bản:
|
Ký hiệu phân loại:
663.2
|
Bộ sưu tập:
Khoa học ứng dụng
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|